17 februarie 2011

Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas


Pana la finalul anului 2011, Palatul National al Copiilor va gazdui spectacole de teatru pentru copii prezentate in cadrul programului educational Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas”, un proiect initiat de Asociatia Culturala Maria Domina din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a performantei intelectuale a copiilor prin intermediul celui mai eficient mecanism – TEATRUL

Astfel, la sfarsitul fiecarei saptamani, cei mici vor fi introdusi in Universul papusilor cu glas pentru a face cunostinta cu  personajele preferate din “Micuta Dorothy”, “Frumoasa din Padurea Adormita”, “Alba ca Zapada” sau “Amintiri din Copilarie”.


Micuta Dorothy - Spectacol pentru toate varstele
 20 Februarie 2010, Palatul National al Copiilor, Ora 11:00
Musical de Silvia Kerim si Marius Teicu
Musicalul este o minunata poveste în culori si cântec, decor, costume...  si alte splendori  pentru cei mici si pentru cei mari, deopotriva. 

 

Frumoasa din padurea adormita
6 Martie 2011, Palatul National al Copiilor, Ora 11:00
"Frumoasa din Padurea Adormita" este una dintre cele mai romantice povesti ale copilariei.
Este un spectacol creat cu delicatete si multa pricepere de doamna Silvia Kerim, ce se bazeaza pe creatia povestitorului francez Charles Perrault, scrisa in secolul al XVII-lea, in timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea.

Alba ca zapada
20 Martie 2011, Palatul National al Copiilor, Ora 11:00
Nu-i asa ca Alba ca Zapada si cei sapte pitici e povestea ta preferata, cea pe care ai ascultat-o mereu cu sufletul la gura? Dar si piticii, pe toti i-ai indragit, de la Mutulica pana la Inteleptul... Si cat si-au dat ei silinta s-o pazeasca pe Alba ca Zapada de mama ei vitrega, regina care tot incerca sa-i curme viata, geloasa pe frumusetea copilei!

Amintiri din copilarie
3 Aprilie 2011, Palatul National al Copiilor, Ora 10:00
Actorii Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati vor putea fi admirati interpretand rolurile  personajelor binecunoscute intr-o reprezentatie de zile mari. Regia: Dr. Florin Melinte
Muzica : Sorin Oancea
Text: Isabela Oancea

Biletele pot fi achizitionate la preturi de 15-20 RON din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etaj 2, Baneasa Shopping City - Carrefour Feeria, de la Palatul National al Copiilor, si online prin http://www.vreaubilet.ro/ si www.mariadomina.ro

Cu bucurie copiii vor descoperi intr-o varianta plina de haz, celebrele aventuri ale lui Nica. Vor face cunostinta cu : Smaranda (mama lui Nica), matusa Marioara, Stefan, Popa, Irinuca, Smarandita si Pupaza, care le vor oferi o imagine clara a satului moldovenesc din povestea simpla si inocenta a copilariei lui Nica.
Prin urmare, scena Palatului National al Copiilor va deveni platforma aventurilor din celebrul sat Humulesti pe care actorii le vor pune in valoare intr-un mod unic, ce ii va conduce pe micuti in lumea magica a povestilor lui Creanga.
La finalul piesei, toti copiii vor putea invada scena pentru a obtine un autograf sau o fotografie cu personajele dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu