2 iunie 2011

Expoziţia Naţională de Violete Africane

Muzeul Naţional de Geologie găzduieşte, în perioada 3 – 5 iunie 2011, Expoziţia Naţională de Violete Africane şi alte gesneriaceae (streptocarpuşi, sinningii şi episcii).

Cei interesaţi vor putea admira soiuri deosebite cu flori în formă de stea, viespe sau clopoţel, în două sau mai multe culori, cu petale ondulate, duble sau bordurate.


Pe data de 3 iunie, reprezentanţii Clubului de Gesneriaceae din România, alături de colegi din Bulgaria şi Republica Moldova, vor desemna cea mai frumoasă violetă africană în categoriile: violete africane standard, variegate, mini/semimini, trail, cea mai frumoasă plantă din familia gesneriaceae, precum şi "Best in Show".

Totodată, pe parcursul expoziţiei, iubitorii de violete africane vor putea afla informaţii utile despre plantarea unei frunze, separarea puilor de frunza-mamă, transplantarea unei violete mature cu întinerire, precum şi despre formarea violetelor trail.

Expoziţia, organizată de Clubul de Gesneriaceae din România şi găzduită de Muzeul Naţional de Geologie (Şos. Kiseleff nr.2), poate fi vizitată în perioada 3 – 5 iunie 2011, în intervalul orar 10.00 – 17.00..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu