7 iulie 2011

Eveniment de socializare pe Aerodromul Sirna

Pilot Magazin şi Asociaţia Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave Uşoare Motorizate din România(APPAUM) vă invită sâmbătă 23 iulie, începând cu ora 11.00 la un eveniment special de socializare, sport şi zboruri de agrement.

În ideea promovării sporturilor în aer liber, mersul la iarba verde şi nu în ultimul rând al aviaţiei sportive, de agrement, reprezentanţii revistei online Pilot Magazin, împreuna cu APPAUM s-au gândit să organizeze o zi de socializare la Aerodromul Şirna, unde să ia parte cât mai mulţi oameni, cu diferite pasiuni outdoor, să se cunoască şi să socializeze.

Astfel, în data de 23 iulie (pică sâmbăta, nu e nevoie să vă uitaţi în calendar) sunteţi asteptaţi cu mic cu mare la Aerodromul Şirna, începand cu ora 11,00 să stati de vorbă, să faceti poze, să jucati ping-pong si darts, să mâncati gulas la ceaun (care este din partea casei) şi să zburati.

Se va organiza o tombolă, în urma căreia veţi putea câştiga 3 zboruri cu avionul ultrauşor, motodeltaplanul sau cu singurul girocopter din ţară!

Puteţi confirma prezenţa la eveniment fie pe pagina de facebook a revistei Pilot Magazin, fie pe pagina de facebook dedicată evenimentului:

http://www.facebook.com/event.php?eid=207998732575206

Pe Aerodromul Sirna se ajunge astfel:

Coordonatele GPS: N44.47.07,58; E25.59.17,55 (centrul pistei).

Modalitate acces auto: In sensul de mers dinspre Bucureşti spre Ploieşti, pe DN1, în centrul comunei Potigrafu, se virează la stânga. Se merge pe drumul principal 12 km, până în comuna Poienarii Burchii. La ieşirea din această comună se virează la dreapta spre Sirna (există un indicator rutier spre Sirna). Dupa 1 km, înainte de intrarea în comuna Tariceni, se poate observa Hangarul Aerofox pe dreapta.

In cazul în care vă doriţi să ajungeţi la aerodrom şi nu aveţi cu ce, exista un microbuz care vă sta la dispoziţie. Cu plecarea din faţa Aeroportului Băneasa, acesta va merge la aerodrom şi înapoi în Bucureşti (circa 80 km dus-intors). Biletul in “Follow-me” car-ul nostru costa 15 lei (dus-întors)! Locurile în maşina sunt limitate, maxim 16.

Dacă alegeţi să mergeţi cu microbuzul, vă rugăm să ne contactaţi în prealabil la scrie@pilotmagazin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu