8 iulie 2011

Expozitia "Copiii Soarelui"

Muzeul National al Taranului Roman are placerea sa va invite joi, 7 iulie, ora 19.00, la vernisajul expozitiei Copiii soarelui la Carturesti MTR, la Nuiele.

Expozitia cuprinde lucrari ale copiilor care participa la Atelierul de arta si creativitate „Coloreaza Copilaria” desfasurat in cadrul gradinitei de limba germana.

Lucrarile copiilor, cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, abordeaza tematica soarelui si sunt realizate in tehnici si cu materiale diverse: de la acuarele, acrilice si cerneala, pana la trafaleti, betisoare sau sfoara imbibata in tus.

Micii artisti expozanti sunt: Raisa Oprea, Anisia Stefanescu, Irina Magdalina, Maria Turba, Karina Vusca, Sara Fabian, Ioana Nitoi, Alexandra Barbosa, Julia Ruff, Armina Hoinaru, Mara si David Covaciu, Tudi Mateescu, Horia Constantinescu, Petru Bocanet, Stefan Negutoiu, Theodor Laes, indrumati de profesor coordonator Bianca Gainus.

Atelierul „Coloreaza Copilaria” se desfasoara cu copii de varsta prescolara in institutii Bucuresti si exploreaza capacitatile creative ale celor mici, incurajandu-i sa descopere tehnici inovative de arte plastice prin joc.

Copiii inventeaza tehnici noi si lucreaza cu instrumente neconventionale: trafaleti, stampile din legume, materiale textile imbibate in culoare, crengute de copaci.

Expozitia poate fi vizitata pana marti, 12 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu