1 iulie 2011

Picnic la Mogoșoaia și baschet pe bulevardul Kiseleff

Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni în week-end la Centrul Cultural ”Palatele Brâncoveneşti –Mogoşoaia” și la o tură cu bicicleta sau la un meci de baschet pe bulevardul Kiseleff.

Bucureştenii sunt aşteptaţi în perioada 1 iulie - 28 august, timp de nouă weekend-uri consecutive, să dea o tură cu bicicleta sau cu rolele, să joace baschet sau tenis de picior pe bulevardul Kiseleff.

Iar, sâmbătă și duminică, municipalitatea pune la dispoziţia cetăţenilor grătare şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor, aceştia având posibilitatea de a-şi organiza propriul picnic la ”Palatele Brâncoveneşti –Mogoşoaia”.

De asemenea, porţile Palatului rămân deschise vizitatorilor şi în timpul săptămânii, muzeul putând fi vizitat în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10,00 şi 18,00, iar în fiecare miercuri intrarea este gratuită. Mijloace de acces: linie specială RATB, autobuz 406, cu plecare de la Laromet .

Baschet si tenis cu piciorul pe Kiseleff

Totodată, bucureştenii sunt aşteptaţi în perioada 1 iulie - 28 august, timp de nouă weekend-uri consecutive, să dea o tură cu bicicleta sau cu rolele, să joace baschet, tenis de masă, badminton, fussbal sau tenis de picior pe bulevardul Kiseleff, în cadrul celei de-a doua ediţii ”Via Sport”, eveniment organizat de Primăria Capitalei şi Eventness. 
Manifestarea se desfăşoară sub sloganul ”Fanii sportului revin pe teren” iar programul activităţilor sportive se desfăşoară de vineri seara, la ora 22,00, până duminica la ora 14,00, ziua şi noaptea, fără întrerupere şi gratuit pentru toată lumea.

Mai mult decât atât, prin intermediul partenerilor proiectului, în cadrul ”Via Sport” vor fi organizate competiţii, câştigătorii fiind recompensaţi cu premii atractive.

La finalul proiectului organizatorii vor dona întregul echipament logistic mai multor şcoli din Capitală.

Sursa articol aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu