28 iulie 2011

Primul show pentru copii din România - Tiribam Tiribum

Teatrul de Vară Jupiter găzduieşte pe 29 iulie 2011, de la ora 21:00, primul show pentru copii din România - Tiribam Tiribum. Un spectacol jucat de Gaşca Zurli şi dedicat tuturor părinţilor şi copiilor cu chef de joacă.


Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari pot să cânte, să danseze, sunt invitaţi de actori să participe, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere... Toată lumea se implică în poveste şi toată lumea simte la sfârşitul spectacolului că a avut un rol important în finalul fericit!

Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracţia copiilor! Are oare vreo şansă? Când copiii își unesc forțele, cântecele, trucurile magice împreună cu Gașca Zurli, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile ei măturicioase nu au nici un efect.

Tiribam Tiribum schimbă tot ceea ce se întâmpla până acum în entertainment-ul pentru copii: muzica originală, costumele fascinante, actorii experimentați și conceptul unic al show-ului promit solemn că toți spectatorii, indiferent de vârstă, vor intra în joc și vor trăi fiecare secundă din spectacol.

De ce e acest spectacol special:

Povestea e susţinută de cântece originale, ritmate, cu text frumos, uşor de reţinut.

Interactivitatea e principala preocupare.

Spectacolul e simplu şi uşor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat, iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi.

Avem pe tot parcursul spectacolului contact vizual cu sala, susţinem participarea lor, îi încurajăm.

Transformăm personajele negative în personaje simpatice.

Copiii au nevoie de personaje negative uşor de învins cu mintea, uşor de corectat cu sufletul. Nu mai trăim vremurile în care scăpăm de balaurul cu 7 capete folosind sabia. Putem să transformăm o vrăjitoare care strică petrecerile prin veselia noastră, într-o vrăjitoare simpatică.

În conceptele noastre, personajele negative sunt aiurite, zăpăcite, sparge-oale, încurcă-borcane. Intenţiile lor rele sunt doar de suprafaţă. Privirea lor e prietenoasă, vocea poate să fie caldă şi acţiunile ei pot cel mult să aducă zâmbetul pe buzele copiilor.

Preţ bilet: 10 lei

Spectacolul începe la ora 21:00. Biletele se pot achiziţiona doar de la Casieria Teatrului Jupiter (între orele 17-22).

Detalii suplimentare şi rezervări la numărul 0720.013.182.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu