26 iulie 2011

Tabara „Aventuri pe litoral”, 06-12 august 2011

Tabara organizata de noi in statiunea Costinesti, din judetul Constanta, este o tabara de relaxare si refacere a fortelor, in care alternam recreerea cu activitati fizice si educative, prin organizarea unor ateliere de creatie, a unor cursuri practice, a unor seri de dans sau a unei Seri a Talentelor, precum si prin aprofundarea unor cunostinte de limba engleza/germana/franceza, in timpul jocului sau a activitatilor practice.

Cazarea se face la un Complex Hotelier de 3*** din Costinesti, aflat la aproximativ 100 de metri de plaja, cu conditii excelente de cazare si masa. Copiii vor dormi in camere de cate 2-4 locuri, cu baie proprie. Mancarea este preparata in bucataria restaurantului din cadrul Complexului, din ingrediente proaspete si sanatoase. La activitatile outdoor gen inot copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de un specialist; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se face sambata,  incepand cu ora 16,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face vinerea, incepand cu ora 10,00 (ultima masa este micul dejun).

Costul taberei include: 6 nopti cazare la Complex Hotelier de 3*** din Costinesti, masa pe perioada taberei (pensiune completa), instructori specializaţi si materiale pentru fiecare atelier, diplome; copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 50 RON reducere/participant; copiii care participa la mai multe tabere au 50 RON reducere, incepand cu a doua tabara; adultii insotitori platesc acelasi pret ca si copiii; la fiecare 10 copii participanti, un insotitor adult (cadru didactic) beneficiaza de gratuitate; membrii familiilor cadrelor didactice au tarife preferentiale (gratuitate la cazare, se plateste numai costul meselor).

Participanti: copii cu varsta intre 5-18 ani; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 20. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor.
  
Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 7 zile/6 nopti, dupa cum urmeaza:

       - 06 august - 12 septembrie 2011
       - 03 septembrie – 09 septembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu