26 iulie 2011

Minitabara de echitatie in Sibiu 23-25.03.2012Perioade de desfasurare:
Minitabara se va desfasura în serii de 3 zile/2 nopti, astfel: 23-25 martie 2012; 04-06 aprilie 2012; 08-10 aprilie 2012


Minitabara de la Sibiu cuprinde activitati de echitatie, plimbari cu trasura/sania trasa de cai, plimbari cu bicicleta, plimbari cu masini 4x4 pe munte, jocuri si concursuri in aer liber, dar si organizarea unor ateliere de creatie (atelier de confectionat zmee, atelier de pictura cu ciocolata, etc.), organizarea unor seri de distractie (discoteca, Seara Talentelor, Pyjama`s Party) si a traditionalului foc de tabara.
  
Cazarea se face la Pensiune cotata la 4****, cu conditii excelente de cazare si masa. Copiii vor dormi in camere de cate 2-4 locuri, cu baie proprie. Mancarea este preparata in bucataria restaurantului din cadrul complexului, din ingrediente proaspete, productie locala (la cerere, se pot gati meniuri personalizate, in functie de dorinta sau situatia medicala a fiecarui copil). La activitatile outdoor gen echitatie se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (hamuri, casti de protectie, corzi verificate), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de instructori specialisti; orele de calarie se fac in manej sau pe trasee din imprejurimile pensiunii; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se face in prima zi de tabarak  incepand cu ora 15,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ziua plecarii, incepand cu ora 13,30 (ultima masa este pranzul).

Costuri minitabara
Costul minitaberei include: 2 nopti cazare in camere de 2-4 locuri, cu baie proprie, la Pensiune cotata la 4****, masa pe perioada minitaberei (pensiune completa), instructori specializaţi si materiale pentru fiecare atelier, materiale pentru atelierele de creatie, transport dus-intors cu plecare din Bucuresti, diplome de participare.


Copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 50 RON reducere/participant; adultii insotitori platesc acelasi pret ca si copiii; la fiecare 10 copii participanti, un insotitor adult (cadru didactic) beneficiaza de gratuitate; membrii familiilor cadrelor didactice au tarife preferentiale.

Participanti: copii cu varsta intre 5-18 ani; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 25. Pentru inscrierea in tabara se plateste un avans de 100 RON/copil (pentru care se emite factura), diferenta urmand a se plati cu minim 5 zile inainte de data inceperii taberei. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu