25 iulie 2011

Zumba Party in parc

Vara a sosit si odata cu ea a venit si vacanta copiilor, parintii sunt mai relaxati, iar toata lumea are nevoie de miscare si distractie.

Vara aceasta este Zumba Party. Echipa Fresh Club, cu acordul Primariei sectorului 4, organizeaza duminica, incepand cu ora 18:00, un eveniment sportiv inParcul Lumea Copiilor” de langa Palatul Copiilor. In placuta atmosfera a noului parc, in zona Rotonda, inconjurati de apa si pe ritmuri de muzica, va invita sa va alaturati petrecerilor Zumba pe care ei le organizeaza.

Zumba Party in aer liber este oferit gratuit si se adreseaza atat copiilor si adolescentilor, cat si parintilor. Va asteptam sa dansati impreuna cu instructorii clubului, sa va simtiti bine prin sport si miscare. Prin dans puteti sa va exprimati cele mai frumoase trairi si sentimente si putem sa va eliberati de stressul acumulat.

Fresh Club va invita la evenimentul Zumba Party in aer liber. De la ora 18:00 la ora 20:30, instructorii clubului va invita sa veniti in parc cu mic cu mare si sa dansati si sa va distrati pe ritmurile Zumba Party. Tinuta trebuie sa fie lejera, sport; veti dansa, va veti misca si distra in acelasi timp. Veti crea o lume mai frumoasa, mai sanatoasa si veti intelege ca avem nevoie de miscare si distractie pentru suflet, minte si trup. Distractia e maxima cu Zumba Party !

Membrii Fresh Club, alaturi de cei ce se vor alatura petrecerii, vor beneficia de lansarea noilor coregrafii Zumba si se vor distra in aer liber impreuna cu instructorii clubului.

Cei interesati sa se aboneze la cursurile de dans oferite de sala de aerobic Fresh Club pot intra pe site-ul www.freshclub.ro unde pot afla atat programul de functionare cat si tarifele de abonament. Sala se afla pe strada Anastasie Panu nr 50, sector 3, in apropiere de statia de Metrou Timpuri Noi. In weekend, Fresh Club organizeaza petreceri aniversare pentru copii

Zumba Party e distractie!  Fa-ti timp pentru tine. Fii Fresh!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu