30 august 2011

Cursuri noi pentru copii la Muzeul Ţăranului Român, din septembrie

Specialişti în educaţie muzeală, actori, artişti plastici şi alţi animatori culturali cu experienţă au pregătit pentru luna septembrie programul „Unde-o fi Moş Mogoş?“


Atelierele de educaţie creativă se adresează familiilor cu copii între 2 şi 4 ani şi sunt organizate de Asociaţia „De dragul artei“. În sala Casei Mogoş a Muzeul Ţăranului Român, copii îl vor căuta pe proprietarul şi creatorul casei, vor sta de vorbă cu „fiica“ acestuia (o talentată actriţă a Teatrului Ion Creangă) şi vor cerceta interioarele de poveste ale casei. În atelier copiii, ajutaţi de părinţi, vor construi căsuţe pentru animăluţe şi cuiburi pentru păsări din materiale naturale.

Atelierele se vor desfăşura în fiecare lună, în weekend, timp de un an. Primul atelier va avea loc sâmbătă, 3 septembrie.

Taxele de participare la program sunt următoarele: 20 lei/persoană (copil sau părinte), 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc. Programările se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu