11 august 2011

Spectacol de circ la Sun Plaza

Cea mai înaltă plajă din Bucureşti, Sun Sensations, ţi-a pregătit în această săptămână mega distracţii în aer liber! Sâmbătă, 13 august, esti invitat la circ! Jonglerii, echilibristică, mimi, magie, teatru de culoare pe terasa Sun Sensations, la etajul I, in Sun Plaza Mall, de la ora 20:00.


 În fiecare miercuri, începând cu ora 19:00, organizatorii te aşteapta să-ţi schimbi look-ul! Fashion Team Academy împreună cu Florin Hârsan te aşteaptă la show-uri inedite de hairstyling, iar Flormar îţi oferă make-up gratuit. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face pe alina@expopedia.ro şi la info point Sun Plaza.

Joi, pe 11 august, esti aşteptat la un spectacol inedit de iluzionism. Apariţii şi dispariţii de obiecte, trucuri cu cărţi de joc, monede şi multe alte surprize numai la Sun Sensations, de la ora 20:00.

Vineri, pe 12 august, începe cea de-a doua săptămână dedicată turneului de beach volley. Pasionaţii sportului estival îşi pot demonstra calităţile înscriindu-se la turneul de beach volley, la adresa de mail ramona.marin@sunplaza.ro. Marea finală va avea loc pe 28 august la Sun Sensations, aşadar nu rata ocazia de a te afla printre finalişti!

Sâmbătă, organizatorii te invită la circ! Jonglerii, echilibristică, mimi, magie, teatru de culoare pe terasa Sun Sensations. Începând cu ora 20:00 te aşteptăm la spectacolul oferit de Circul Parada.

Duminică va avea loc o nouă semifinală a turneului de beach volley. De la ora 16:00 îţi poţi susţine preferaţii, iar seara te poţi delecta la chill out party.

Beach volley, perete escaladă, tobogane cu apă, locuri de joacă pentru copii, baldachine, şezlonguri, beach bar, terase, restaurant indian, concerte, teatru în aer liber, concursuri de senzaţie sunt doar câteva dintre elementele cheie care dau startul distracţiei la Sun Sensations.

În fiecare seară de luni  poti merge la karaoke, marţi este ziua dedicată copiilor, miercurea este adresata targetului feminin, joi au loc petreceri de familie, vineri petreceri de club, sâmbătă concerte în aer liber, iar duminică petreceri tematice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu