4 august 2011

Targul International de Turism Winter Holiday Bucuresti

Targul International de Turism Winter Holiday se va desfasura in perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2011, la Palatul Parlamentului!

Imi face plăcere să vă invit la ediţia de toamnă a Târgului Internaţional de Turism al ANAT, “Winter Holiday”, care se va desfăşura în perioada 29 Septembrie - 02 Octombrie, 2011,  în  Centrul Internaţional de Conferinţe de la Palatul Parlamentului - Bucureşti.


Succesul celor două ediţii Holiday Market , precum şi al primei ediţii a “Winter Holiday” , organizată în premieră în 2010 , îndeamnă organizatorii să ne ofere o nouă ediţie a Târgului de vacanţe de iarnă, Winter Holiday 2011!Şi pentru că turiştii români au înţeles deja că vacanţele rezervate din timp le oferă garanţia celui mai mic tarif, ANAT lansează înscrierile pentru vacanţele de iarnă 2011!

Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşa încât organizatorii isi propun  să ofere membrilor ANAT posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanţe de iarnă , într-un cadru cât mai adecvat, atât  pentru destinaţii interne, cât şi externe - un eveniment.PROGRAM VIZITATORI: 29 Septembrie - 1 Octombrie     10.00 - 19.00                        
                                     02 Octombrie                          10.00 - 17.00


BILETE INTRARE:

Tariful unui bilet de acces la Târgul Internaţional de Turism Winter Holiday 2011 este de 10 RON şi are ataşat un cupon ce permite participarea la tombola organizată în cadrul evenimentului.
Pensioarii, copiii cu vârsta până în 10 ani, însoţiţi de adulţi, precum şi grupurile organizate de elevi şi studenţi beneficiază de acces gratuit la Târgul de Turism.

În data de 02 septembrie, în intervalul 15.00 - 17.00 accesul va fi liber pentru toţi vizitatorii.TOMBOLA CU PREMII:


În cadrul Târgului Internaţional de Turism Winter Holiday va fi organizată o tombolă cu premii.

Pentru a participa la tombolă trebuie folosit exclusiv cuponul ataşat biletului de acces. Nu vor fi luate în considerare alte bilete de înscriere de orice fel (scrise de mână, tiparite sub altă formă etc.).

Cuponul va fi completat cu datele personale necesare ale participantului, pentru a se identifica în cazul în care va fi unul dintre câştigători.

Fiecare persoană are dreptul de a achiziţiona un număr nelimitat de bilete.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi.

Pentru a vedea premiile oferite de Sponsori în cadrul Târgului de Turism Holiday Market, ediţia din martie, 2011, la Palatul Parlamentului, click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu