2 septembrie 2011

Curse cu raţe din plastic pe Dâmboviţa


Suzuki şi ProFM te invită la "Balul Bobocilor" - Cursa cu raţe de plastic de pe Dâmboviţa. Duminică, 11 septembrie, de la ora 12.00, vino să-ţi susţii raţa favorită cum te pricepi mai bine şi să te distrezi cu CRBL şi gaşca de la ProFM.


Americanii, australienii şi englezii au raţele lor, noi le avem pe ale noastre. ProFM şi Suzuki aduce „Cursa cu rate de plastic”, devenită o tradiţie în marile oraşe ale lumii, la Bucureşti. Duminică, 11 septembrie, are loc Balul Bobocilor pe Dâmboviţa şi eşti aşteptat cu prietenii pentru a petrece o zi super fun.


Începând cu orele 12.00, 5.000 mii de răţuşte se vor întrece, luând-o la vale pe apele 'limpezi' ale Dâmboviţei în zona de lângă Piaţa Unirii, în dreptul Bibliotecii Naţionale.


La finalul cursei, raţa care va trece prima linia de sosire va fi declarată câştigătoare şi va primi un premiu de 500 de euro. Poate fi chiar raţa ta cu tot cu premiu pentru că ProFM şi Suzuki te provoacă să adopţi una dintre cele 5.000 de raţe trimiţând un SMS cu numele tău complet la 1872, număr cu tarif normal.


Se admit strigături de pe margine dar nu se încurajeaza deloc scufundările voluntare sau turele cu ski-jetul. Cursa cu raţe de plastic de pe Dâmboviţa este un eveniment în stil Legalize Joy organizat de ProFM şi susţinut de Suzuki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu