1 septembrie 2011

Happy Kid’s Fest la Sun Plaza

Începerea noului an şcolar este aproape, iar Expopedia International vă invită să o transformăm într-o sărbătoare pentru copiii de toate vârstele. În perioada 02 - 04 septembrie, Sun Plaza Shopping Center se transformă în “destinaţie de senzaţie pentru cei mici”.


 A 3-a ediţie a Happy Kid’s Fest este un eveniment de tradiţie pentru copilul din noi, iar parolele de acces sunt educaţia, joaca şi sănătatea.

Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi să pătrundă în cel mai mare loc de joacă animat de personaje şi de ingrediente care să le facă sărbătoarea perfectă: spectacole, concursuri, premii, muzică, jucării, dulciuri delicioase şi gustări sănătoase – nimic nu lipseşte de la Happy Kid’s Fest.

Expopedia International vă invită să deveniţi, împreună cu noi, vrăjitorii care transformă în realitate atât visele celor mici, cât şi aşteptările celor mari.

Nu i-am uitat nici pe părinţi, care pot găsi adunate sub acelaşi acoperiş nenumărate oferte dintre cele mai diverse ale firmelor participante! Pot alege cel mai atractiv centru de educaţie, firme specializate unde pot găsi articole care mai de care mai atractive pentru fiecare dintre membrii familiei: hăinuţe pentru copiii de toate vârstele, jucării, rechizite şcolare, dulciuri, accesorii şi multe altele.

În perioada 02 – 04 septembrie, Sun Plaza Shopping Center devine cel mai mare spaţiu de distracţie. Centrul de joacă Bambini îi va antrena pe prichindei în cele mai creative îndeletniciri. Copiii vor învăţa să confecţioneze o morişcă de vânt, un far marin, o cocârdă de pus în piept cu mesajul “Sunt cel mai cuminte copil!”, flori cu acadele, tablouri din seminţe sau bijuterii din mărgele, satin şi organza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu