15 septembrie 2011

Strada de C`Arte 2011

Biblioteca Centrală Universitară "Carol I" vă invită în perioada 17 - 24 septembrie la cel mai mare festival cultural în aer liber, care aduce pe străzile din centrul Bucureştiului literatură, arhitectură, cinematografie, pictură, poezie, muzică, teatru şi ateliere de creaţie pentru copii. 


BCU atrage lunar în sălile de lectură peste 20.000 de tineri care studiază în Bucureşti sau care pur şi simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar şi pentru toţi cei care îşi doresc să experimenteze un festival cultural “altfel”, tânăr şi liber, propune o abordare proaspătă a ideii de târg de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Astfel, vă invităm să regăsiţi un mini oraş cultural, în perimetrul descris de strada CA Rossetti şi străzile limitrofe, Boteanu şi Golescu, delimitat de vegetaţie şi amenajări stradale la care au contribuit arhitecţi de renume. Evenimentul transformă complet kilometri de stradă, care vor fi populaţi cu standuri de carte cu un design aparte, expoziţii de arhitectură, lounge-uri de exterior, ateliere de creaţie pentru copii, iluminări stradale care te îmbie să păşeşti în lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de excepţie şi hot spots de la Orange pe toate străzile festivalului !

Strada de C’Arte începe pe 17 septembrie la ora 17:00 şi se închide pe 24 septembrie la ora 24:00. În weekend festivalul ţine străzile în priză, la propriu şi la figurat, până la ora 02:00 noaptea.

Vă invităm să vizionaţi harta festivalului de pe www.stradadecarte.ro şi să parcurgeţi programul pe care vi-l propunem. Fie că ne veţi vizita pentru o oră sau pentru o zi, vă asigurăm că veţi fi fermecat şi atras să poposiţi în fiecare zi a festivalului, până seara târziu

Program 17 Septembrie

17.00: Lansarea evenimentului Strada de C’Arte

17.00 – 19.00: Ateliere şi concurs de desen şi pictură pe Strada Copiilor, IMDD

19.00 – 20.30: Teatru cu Claudiu Bleonţ, piesa Novecento, text Alessandro Barrico, adaptare şi regia Andra Negulescu, Aula BCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu