1 octombrie 2011

„Disco Baby Boom” dă startul la distracţie

Luaţi-vă pantofii de dans şi cele mai strălucitoare costume şi haideţi la Baby Boom Show Bucureşti! În perioada 3 – 6 noiembrie, cel mai mare târg pentru copii între 0 – 5 ani şi viitoare mămici îşi deschide porţile la Romaero Băneasa.

Sub conceptul „Disco Baby Boom”, târgul se va desfăşura pe o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi şi va reuni sub acelaşi acoperiş toţi marii producători, importatori şi distribuitori de articole pentru copii şi gravide.

La Baby Boom Show, veţi găsi produse şi servicii lansate în premieră sau oferite la preţ promoţional: articole vestimentare pentru copii cu vârsta între 0 – 5 ani şi pentru viitoarele mămici, jocuri şi jucării, cărucioare, trusouri pentru nou-născuţi, scaune auto pentru bebeluşi, mobilă şi accesorii pentru camera bebeluşului, leagăne, dulciuri, precum şi diverse servicii (asigurări, bănci de celule stem sau servicii bancare). Iar dacă prichindeii nu se mai pot opri de dansat prin casă, oranizatorii le-au aranjat un loc unde se vor distra în voie – ringul Baby Boom.

În plus, cei mai talentaţi dansatori vor fi premiaţi zilnic cu cadouri importante. De asemenea, la Baby Boom te aşteaptă şi celelalte concursuri şi tombole, tradiţionale pentru cel mai mare târg internaţional din România dedicat copiilor între 0 – 5 ani şi viitoare mămici.

După cum v-ati obişnuit deja, la Baby Boom Show parcarea este gratuită şi se află chiar în faţa pavilionului expoziţional!

Cu doar o săptămână înainte de Crăciun, Baby Boom Show dă din nou adunarea. De această dată, la Braşov, între 16 – 18 decembrie. Locaţia – Braşov Business Center – se află în cea mai mare zonă comercială a oraşului şi beneficiază de o parcare imensă în faţa pavilionului expoziţional.

Program vizitare:
3-6 Noiembrie
Joi-Sambata: 10:00-20:00Duminica: 10:00-18:00
Informatii contact:
Telefon: 021 409 18 51
Fax: 021 409 18 54Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu