3 noiembrie 2011

Atelierul de istorie şi creaţie Animale Disparute

Asociaţia Istoria Artei îi invită pe cei mici în perioada 5 - 26 noiembrie, în fiecare sâmbătă între orele 11:00 - 12:00, la atelierul de istorie şi creaţie Animale Disparute, ce va avea loc la Galeria 418 - Intrarea Armaşului nr. 12, etaj 2, Bucureşti. 


Atelierul este conceput să ofere un minim de informaţie despre animale preistorice disparate, accentual punându-se pe epoca de gheaţă. Prezentarea vizuală se bazează pe reproduceri, reconstituiri schelete, jucării, materiale sonore, mini-documentare şi secvenţe din filme cu subiecte preistorice.

Temele propuse sunt:Smilodon, pisica cu colţi-pumnal; Mamut de stepă. Mamut lânos
Povestea puiului descoperit în Siberia; Mastodont
Rinocer lânos; Urşi şi lupi preistorici

În partea a doua a atelierului cei mici vor fi implicaţi în activităţi creative cum ar fi: găsire în nisip şi asamblarea scheletului de mamut, modelare animale, pictare cu mâinile şi pe piatră.

Pentru detalii şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi cu numele, vârsta copilului şi nr. telefon părinte la istoriaarteipentruceimici@gmail.com

Înscrierea se face fie pentru toate cele 4 ateliere (150 Ron) sau se consideră o întâlnirea individuală (50 Ron), plata se face în avans până în data de 4 noiembrie 2011; în cazul în care nu se poate ajunge la un atelier, un alt copil trimis de dvs. poate participa, banii nu se restituie.

Materialele rămân în posesia dvs. şi informaţiile prezentate vi se transmit pe e-mail. Prezenţa unui părinte este obligatorie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu