24 noiembrie 2011

Bazarul lui Moş Nicolae

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, copiii clujeni cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani sunt invitaţi să participe la "Bazarul lui Moş Nicolae", un târg în cadrul căruia îşi pot vinde toate jucăriile de care nu mai au nevoie sau decoraţii realizate de către ei pentru perioada de iarnă. 


Din sumele obţinute, micuţii clujeni vor putea dona 50% pentru cauze caritabile, la alegerea lor, de la copiii bolnavi de boli grave, la cei mai puţin favorizaţi de soartă, pentru care comunitatea poate să joace rolului Moşului.

Târgul va avea loc în incinta Iulius Mall, în zona intrării principale, între orele 11.00 şi 16.00.

Pentru a putea participa la această manifestare, copiii trebuie să se înscrie trimiţând un mesaj la adresa de e-mail office@scoalainternationala.ro.

Înscrierea este necesară pentru a se putea pregăti un număr suficient de mese pentru expunerea obiectelor scoase la vânzare.

Elevii clujeni se pot înscrie atât în grup, cu ajutorul doamnelor educatoare sau învăţătoare, cât şi individual, cu ajutorul părinţilor, până la data de 25 noiembrie 2011, ora 15.00.

Evenimentul este iniţiat de către Şcoala Internaţională Cluj, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi complexul comercial Iulius Mall. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu