5 noiembrie 2011

Evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în acest weekend în Bucureşti

Un festival de film şi unul de teatru, un târg de turism şi altul pentru mirese, dansuri irlandeze şi muzică clasică - oferta culturală pentru weekend-ul 5-6 noiembrie este foarte variată.

Festivalul Internaţionl de Film pentru Copii KINOdiseea are loc până pe 6 noiembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Român, Cinema Eforie şi Grand Cinema Digiplex Băneasa. Copii cu vârste între 6 şi 14 ani, dar şi publicul de toate vârstele, pot urmări 12 filme de lungmetraj din ţări precum Irlanda, Cehia, Franţa, Noua Zeelandă, Germania, Olanda şi Thailanda. Vezi programul complet al festivalului aici.

Tot până pe 6 noiembrie se desfăşoară Festivalul Naţional de Teatru. Publicul poate urmări cele mai importante spectacole româneşti în cadrul ediţiei cu numărul XXI a festivalului. Află ce piese se joacă în aceste zile aici.

La Romexpo are loc Târgul de Turism al României. Ediţia de toamnă a târgului este împărţită în trei pavilioane. Află ce găseşti în fiecare pavilion aici.


În Piaţa Constituţiei are loc un alt târg - dedicat mireselor. Între 4 şi 6 noiembrie, viitoarele mirese sunt aşteptate la E-Mariage Fest. Ele pot găsi aici toate cele necesare - de la rochii de mireasă până la profesionişti în event planning. Află mai multe despre târg aici.

În acest weekend are loc şi Salonul European de Bandă Desenată. Cea de-a doua ediţie a festivalului se desfăşoară la Galeria Foto Anexa a Muzeului Naţional de Artă Contemporană. În cadrul evenimentului vor avea loc 16 expoziţii, numeroase ateliere de creaţie, întâlniri cu artişti din şapte ţări, dezbateri, confetinţe, sesiuni de autografe, lansări de carte, dar şi proiecţii de film şi concerte. Citeşte mai multe aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu