28 februarie 2012

Ce tabere organizam in vara 2012

Tabara de cercetasi la Straja

Perioada de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 6 zile/5 nopti, dupa cum urmeaza: 05-10 august 2012

Costul taberei: include: 5 nopti cazare in camere de 2-4 locuri, cu baie proprie, la un Complex Hotelier de 3*** din Straja, masa pe perioada taberei (pensiune completa), instructori specializati si materiale pentru activitatile outdoor si pentru fiecare atelier de creatie, seri distractive, foc de tabara, jocuri si concursuri in aer liber, mici drumetii in imprejurimidiplome de participare. Sunt disponibile 50 de locuri.

Tabara de cercetasi de la Straja cuprinde activitati de escalada, tiroliana, trasee turistice pedestre de nivel incepatori-mediu, orientare pe munte cu busola, tehnici de supravietuire in natura, montare/demontare cort, organizarea unor ateliere de creatie, organizarea unor seri distractive, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Vor fi premiate atat echipele, cat si membrii individuali ai lor. La activitatile outdoor gen escalada sau tiroliana se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (hamuri, casti de protectie, corzi verificate), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de specialisti de la Salvamont; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se facein prima zi de tabara  incepand cu ora 16,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara incepand cu ora 12,00 (ultima masa este pranzul).

Tabara de echitatie in jud. Sibiu


Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 6 zile/5 nopti, dupa cum urmeaza: 24-29 iunie 2012; 23-28 iulie 2012; 29 iulie-03 august 2012; 26-31 august 2012

Costul taberei: include: 5 nopti cazare in camere de 2-4 locuri, cu baie proprie, la o Pensiune de 3*** din jud. Sibiu, masa pe perioada taberei (pensiune completa), instructori specializaţi si materiale pentru activitatile outdoor si pentru fiecare atelier, participare la ingrijirea si hranirea cailor, diplome de participare. Sunt disponibile cate 30 de locuri/serie.
                                                    
Tabara cuprinde activitati de echitatie si ingrijire a cailor, plimbari cu trasura trasa de cai, plimbari cu bicicletele, plimbari cu masina 4x4 pe munte, mici drumetii in imprejurimi, dar si organizarea unor ateliere de creatie, organizarea unor seri tematice distractive, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Vor fi premiate atat echipele, cat si membrii individuali ai lor.

La activitatile outdoor gen echitatie se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (hamuri, casti de protectie, corzi verificate), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de instructori specialisti; orele de calarie se fac in manej sau pe trasee din imprejurimile pensiunii; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se face in prima zi de tabara  incepand cu ora 16,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara incepand cu ora 13.00 (ultima masa este pranzul).

Tabara de creatie la Horezu

Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 6 zile/5 nopti, dupa cum urmeaza: 15-20 iulie 2012; 19-24 august 2012; 02-07 septembrie 2012


Costul taberei: include: 5 nopti cazare in camere de 2-4 locuri, cu baie proprie, la o Pensiune de 4**** din Horezu, masa pe perioada taberei (pensiune completa), materiale pentru fiecare atelier de creatie, seri distractive, foc de tabara, jocuri si concursuri in aer liber, mici drumetii in imprejurimi (pentru vizitarea manastirilor si pesterilor din Oltenia de sub munte), diplome de participare. La cerere, se poate asigura si transportul din Bucuresti, dus-intors. Sunt disponibile cate 45 de locuri/serie.

Tabara de orientare pe munte cuprinde activitati de escalada pe perete, paintball, tir cu arcul, mici drumetii in minunata zona a Culoarului Rucar-Bran, dar si lectii de limba engleza, organizarea unor ateliere de creatie, organizarea unor seri speciale de distractie, dans si voie buna, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Vor fi premiate atat echipele, cat si membrii individuali ai lor. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala.

Programul taberelor:
- 08,00 - trezirea si igiena personala;
- 09,00-09,45 - micul dejun;
- 10,00-13,00 - activitati outdoor specifice fiecarei tabere; mici drumetii in zona;
- 13,15-14,00 - dejunul;
- 14,00-16,00 - odihna/timp liber;
- 16,00-18,00 - organizare ateliere de creatie (atelier de confectionat zmee; atelier de creatie felicitari, atelier de creatie bijuterii handmade, atelier de pictura cu ciocolata, etc.);
- 18.15-19.15 - fotbal, volei, sarit coarda, badminton; joaca in aer liber;
- 19,30-20,15 - cina;
- 20,30-21,30 - Seara Talentelor, discoteca; Pijama`s Party; foc de tabara;
- ora 22,00 - igiena personala si stingerea.


Participanti: copii cu varsta intre 5-18 ani; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 25. Pentru inscrierea in tabara se plateste un avans de 250 RON/copil (pentru care se emite factura), diferenta urmand a se plati cu minim 5 de zile inainte de data inceperii taberei. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor. Se pot face si inscrieri in mod individual.
Pentru detalii si inscrieri:
Children Tour For Education
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu