20 februarie 2012

European Education Fair 2012

IEC - International Education Center Romania invită elevii şi studenţii români interesaţi de studiile în străinătate la cea de-a treia ediţie European Education Fair 2012, care va avea loc pe 23 februarie la Cluj (la Hotel Napoca) şi pe 25 - 26 februarie la Bucureşti (la Hotel Hilton). 


Reprezentanţii unor reputate instituţii de învăţământ din Marea Britanie, Elveţia, Olanda, Danemarca, Italia şi Suedia vin în România pentru a oferi informaţii de la prima mână despre oferta de studii. În paralel cu activitatea târgului, vor avea loc o serie de prezentări şi ateliere interactive ce vor trata teme de interes din problematica studiilor în străinătate.

Participarea la târg şi evenimentele asociate este gratuită, condiţionată doar de înscrierea prealabilă pe site (www.eef.ro), întrucât accesul se va face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării.

În virtutea atractivităţii sporite de care se bucură în ultimii ani Olanda şi Danemarca ca destinaţii de studiu pentru tinerii români, IEC România organizează în conexiune cu EEF alte două evenimente educaţionale cu un format unic: Danish Day (24 februarie, 10.00) şi Holland Day (24 februarie, 15.00).

Ţările scandinave se bucură de o popularitate crescută în virtutea unor avantaje: costuri de şcolarizare zero pentru universităţile daneze sau taxe de studii accesibile pentru universităţile din Olanda, diversitate largă de programe de licenţă şi master în limba engleză, posibilitatea de a lucra part-time pe timpul studiilor şi full time în vacanţele şcolare, etc.

EEF şi evenimentele asociate Holland Day şi Danish Day sunt iniţiate de către IEC - International Education Center Romania (www.iec.ro), care este o organizaţie membră EDvisory, o reţea de companii şi organizaţii internaţionale active în domeniul educaţional.

IEC promovează mobilitatea educaţională pentru elevii şi studenţii din România, Bulgaria, Republica Moldova, desfăşurând programe de plasament liceal şi universitar în străinătate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu