20 februarie 2012

Targ de Martisor la Palatul Copiilor

Bucuresti, 24 februarie-1 martie 2012

Targul Martisorului Bucuresti (editia a IV-a) isi deschide portile in perioada 24 Februarie – 1 Martie 2012, la Palatul Copiilor.


Sunteti asteptati la cel mai indragit targ de martisoare din Bucuresti, inca de la Dragobete. Aici gasiti martisoare si idei de cadouri in diferite ipostaze pe : cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. Totodata, va invitam sa descoperiti toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care va vor ajuta sa va exprimati sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.Asadar, Indragostiti-va de Martisor!

Vizitati targul, unde intrarea este libera, si veti gasi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor, care isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preturi accesibile.

La fel ca la editiile precedente, atmosfera este intregita de martisoarele gastronomice reprezentate de produse traditionale, produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte delicatese.

In cadrul evenimentului se vor regasi ateliere de creatie in care copiii din “Centrul Educational Ascendent” si copiii cu dizabilitati din “Centrul Domnita Balasa” vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

Usor de retinut: Targul Martisorului! Dezbraca-te de Iarna! Si cine stie ce alte surprize placute va mai asteapta!

Perioada de desfasurare: 24 februarie – 1 martie 2012;
Program de vizitare: 10:00 – 21:00. Intrarea libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu