14 august 2012

Cum arată La Plajă, parcul acvatic din Divertiland

La Plajă este primul segment din parcul de distracții Divertiland care se va deschide pentru publicul larg pe 16 august.

La Plajă este cel mai mare parc acvatic din România. Intânzându-se pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați, La Plajă are mai multe distracții atât pentru cei mici cât și pentru adulți.


Principala atracție, așa cum o consideră propietarii, este piscina cu valuri, singura din România. Următoarea distracție extremă este Kilimanjaro, o atracție care conține mai multe tobogane înalte. O altă atracție care îi crește andrenalina este Waterfall – compusă din 3 tobogane dintre care din unul se iese pe o platformă care simulează o cascadă. Alte atracții dure sunt Rainbow și Snake Pitt. La Plaja mai are peste 20 de cabane private VIP pentru cei care doresc intimitate și servicii extra : servire din partea staff-ului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, sezlonguri și wi-fi, puse la dispoziția clientilor prin inchiriere. Parcul acvatic mai dispune de o zona de 3000 de metri pătrati de plajă cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spații comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri și terenuri de volei de plajă.
Prețul biletelor variază între 40 și 70 de lei.

Accesul la parcul acvatic La Plaja în timpul săptămânii îi va costa pe adulți și pe copii peste 1.20 metri 50 de RON. Copii mai mici de 1.20 metri, vor plăti doar 40 RON. Programul after-work din timpul săptămânii implică un cost de 40 de RON, cu intrare între orele 18-22.

Aventurile de weekend vor costa 70 de RON pentru adulți și 50 pentru copii cu înălțimea sub 1.20 m. Programul after-work din weekned cu intrare între 18-22, are valoarea de 60 de RON.

Studenții beneficiază de reduceri, în timpul săptămânii, ei plătind doar 45 RON, iar în weekend 55 de RON.
De asemenea, atât în timpul săptămânii cât și în weekend, familiile cu peste doi copii vor beneficia de reduceri de 50% pentru accesul copiilor.

Vor fi puse gratuit la dispoziția vizitatorilor următoarele servicii: parcare privată, securizată, vestiare, șezlonguri, umbrele.

Pentru a facilita accesul doritorilor la hiperparcul de distracţii, dezvoltatorii intenţionează să introducă, din 2013, o staţie de tren, Halta Sabarul, care să facă legătura între Gara de Nord şi Divertiland, dar şi să solicite prelungirea liniilor de autobuze RATB 137 și 236 pentru a facilita accesul vizitatorilor la parc. Până atunci, însă, transportul clienților va fi asigurat cu cinci autocare sau microbuze, în funcție de numărul de vizitatori. Aceste mijloace de transport vor circula distanță de 30 minute și vor face legătura între stația de metrou Păcii și Divertiland.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu