27 septembrie 2012

Evenimente corporate - petreceri pentru copii

Incepand din aceasta toamna organizam evenimente pentru firme: ne ocupam de copiii prezenti la o lansare de produs, la Ziua portilor deschise, la petreceri de deschidere de filiale, la petrecerile aniversare ale firmelor, de Family Day, dar si la petrecerile prilejuite de marile sarbatori religioase (Pastele, Craciunul), etc., tinute la sediul dumneavoastra, la un restaurant sau hotel, in aer liber, in spatii comerciale sau chiar pe un stadion.

Ca in tot ceea ce facem, venim cu o abordare noua a modului de organizare, a activitatilor desfasurate, cu noi teme de animatie sau de ateliere organizate in scop educativ si recreativ.

Ne recomanda indelunga si intensa experienta in lucrul cu copiii in cadrul evenimentelor organizate de noi pana in prezent: serbari de Craciun sau de final de an scolar, licitatii caritabile, diverse petreceri pentru copii, ateliere de creatie, ateliere de indemanare, ateliere sportive, excursii tematice, vizite in institutii, tabere pentru prescolari si scolari.

La fel ca pe parcursul tuturor evenimentelor desfasurate cu si pentru copii, ne distingem prin deosebita atentie pe care o acordam confortului, bunei dispozitii si sigurantei copiilor de toate varstele, prin grija pentru detalii, astfel incat evenimentele sa decurga fara cea mai mica perturbare, dar si prin ingeniozitatea activitatilor pe care le propunem.

Desigur, ne ocupam de absolut toate aspectele desfasurarii evenimentelor pentru copii, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija!

Indiferent ca la petrecere vor fi 25 sau 300 de copii, vom actiona cu acelasi profesionalism, pentru ca cei mici sa petreaca o zi de neuitat, iar parintii lor, -angajati, parteneri sau clienti-, sa-si aminteasca destinsi si zambitori ce frumos s-au distrat, la randul lor, la petrecerea firmei, fara grija copiilor!

Pentru o oferta personalizata, in acord cu dorintele si necesitatile firmei dumneavoastra, va invitam sa ne contactati:


Children Tour For Education

Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
giliolap@yahoo.com
http://childrentourforeducation.blogspot.com/
https://www.facebook.com/children.tourNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu