7 octombrie 2012

Choco Fest

Daca aveti pofta de ceva dulce azi, puteti vizita Choco Fest, un eveniment care se desfasoara la Plaza Romania si la care intrarea este libera. Aici puteti gasi multe sortimente de dulciuri printre care: ciocolata si pralinele belgiene, dulciurile grecesti, torturile cu specific italian, dulciurile traditionale unguresti si produsele apicole naturale iar pentru cei care adora combinatia de ciocolata si fructe, o fantana de ciocolata va fi cireasa de pe tort.

O alternativa sanatoasa la dulciurile comune de pe piata, Choco Fest este cu adevarat o sarbatoare a gustului dulce, prilej cu care se strang expozanti pusi pe fapte bune si care ne ofera un dulce delicios!


Se reunesc la acest targ producatori si importatori de ciocolata, produse de cofetarie si patiserie, bomboane, produse apicole si prajituri de casa.

S-a dovedit stiintific ca terapia prin ciocolata chiar functioneaza si pana la urma stie toata lumea ca o bucata mica de ceva dulce ne ofera energia necesara unui randament optim! La Choco Fest gasiti delicatese facute din ingrediente naturale si prajituri ca la bunica, alaturi de baclava cu nuca, dar si cu visine si ciocolata (o umplutura foarte interesanta!), specialitati unguresti si turcesti, bomboane, pricomigdale, jeleuri, caramele sunt la mare cautare, dar si sortimentele de miere, fiind cunoscute virtutile extraordinare ale acesteia.

Nu lipsesc,desigur, nici dulciurile dietetice, pentru cei care ocolesc zaharul.

Dulciurile te intorc in timp, te duc cu gandul la deliciile copilariei, la o perioada lipsita complet de griji, deci consumul lor este un prilej de relaxare. Interesul consumatorilor a crescut din ce in ce mai mult in ultima perioda pentru produsele pregatite in casa, iar dulciurile nu fac exceptie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu