8 octombrie 2012

"Cum vreau sa fie ciocolata mea?"- Concurs pentru elevi

Mastermind Communications anunţă organizarea concursului ”CUM VREAU SĂ FIE CIOCOLATA MEA?” care se adresează elevilor din şcolile generale, ciclul primar şi gimnazial, din Municipiul Bucuresti şi care va avea loc în perioada 27 septembrie – 23 noiembrie 2012.

Proiectul are la baza competiţia de desene, colaje, sculpturi şi compuneri realizate de elevii din clasele I-IV şi respectiv V-VIII şi are ca scop promovarea creativităţii şi dezvoltarea imaginaţiei copiilor cu privire la crearea ciocolatei ideale. Premiul principal este vizitarea Fabricii de ciocolată Kandia Dulce S.A. din Bucureşti pentru elevii din 10 clase câştigătoare. În cadrul vizitelor la fabrică elevii vor fi premiaţi pentru creaţiile lor şi vor vernisa expoziţia de pictură, desene, sculptură şi texte la care au contribuit.

Elevii se pot înscrie prin intermediul învăţătorilor şi diriginţilor clasei participând la concurs cu un desen, o compunere, un colaj, o pictură sau o sculptură, realizată în comun de mai mulţi copii, prin care să dea frâu liber imaginaţiei şi să creeze sau să descrie ciocolata ideală în viziunea lor. Perioada de înscriere a lucrărilor este între 27 septembrie şi 23 noiembrie 2012. Creaţiile artistice pot fi depuse personal, trimise prin poştă sau curier la sediul organizatorului Mastermind Communications SRL din Calea Rahovei, nr. 266-268, Corp II, cam. 37, Bucureşti. Detaliile privind concursul se găsesc pe www.mastermindcom.ro, www.calendarevenimente.ro, www.kandia-dulce.ro, http://www.facebook.com/CiocolataPrimola

Creaţiile vor fi evaluate de o comisie constituită din reprezentanţii Mastermind Communications SRL şi Kandia Dulce SA. Premiile se vor acorda claselor de elevi participante, din fiecare clasă trebuind să participe minim 5 copii care au realizat propunerea artistică. În urma jurizării vor fi desemnate 10 clase câştigătoare, 5 din fiecare ciclu, primar, respectiv gimnazial. Câştigătorii vor fi anuntaţi pe data de 29 noiembrie, atât direct cât şi pe site-urile www.mastermindcom.ro, www.kandia-dulce.ro, http://www.facebook.com/CiocolataPrimola, www.calendarevenimente.ro şi, în plus, pe toate celelalte mass-media partenere ale proiectului.

În săptămâna 3-7 decembrie 2012 vor avea loc vizitele în fabrică, întâlnirile câştigătorilor cu specialiştii şi creatorii de ciocolată, unde expertii din cadrul fabricii Kandia Dulce din Bucuresti le vor prezenta secretele creării ciocolatei. La final copiii vor primi medalii şi diplome împreună cu multe premii constând în produse de ciocolata şi alte dulciuri din partea organizatorilor.

Kandia Dulce SA are o tradiţie în fabricarea de dulciuri pe gustul românilor datând din 1890. Atunci a fost produsă prima ciocolată cu lapte pe teritoriul României de azi, în cadrul societăţii Kandia Timişoara. Astăzi, după mai bine de 120 de ani de activitate, Kandia Dulce SA este cel mai mare producător român de dulciuri, cu un portofoliu extins de brand-uri prezente în categorii de produse precum ciocolată, patiserie, biscuiţi şi produse zaharoase naturale.

Parteneri media: Calendar Evenimente, Centrul de presă, Body Mind Spirit, Starea Presei, Sfatul Părinţilor.

Contact:
Cristina Mehedinteanu
PR&Marketing Officer
E-mail: cmehedinteanu@mastermindcom.ro, Mobil: 0725.911.112

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu