6 octombrie 2012

TEB Expo - Didactic & Educational Bucharest Expo 2012EXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, va invita la TEB Expo editia 8.

In acest an, editia 8 se va desfasura in perioada 18-20 octombrie 2012, la Sala Polivalenta Bucuresti. TEB Expo ( cunoscut si ca Targul Educational Bucuresti ) este conceputa ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni:


1. expoziţia de mijloace si materiale didactice, table interactive, soft educaţional, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar, pana la nivel univesitar, si nu in ultimul rand parinti.
2. conferinte si prezentari de produse didactice, concursuri cu premii, toate respectand tematica evenimentului.
Firmele participante la eveniment expun materiale didactice noi. Cateva din produsele expuse in cadrul targului, ce pot fi contractate pe loc sau ulterior de la firmele expozante:
- materiale didactice ( proiectoare, table interactive, tablete grafice )
- mulaje, harti, table scolare clasice, aparatura de laborator ( chimie, fizica, biologie, geografie )
- soft educational ( soft de matematica pentru profesori, soft de matematica pentru elevi, cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizica )
- mobilier scolar ( modele noi de banci si catedre, dotari sali de sport )
- carte educationala ( manuale, dictionare, literatura universala )
- oferte educationale ( tabere scolare, programe educationale )


Table interactive inteligente, softuri ce inlocuiesc manualele, lectii in format electronic sunt principalele produse pe care firmele expozante le promoveaza in cadrul expozitiei. In ultimii ani, tot mai multe unitati de invatamant publice si private incep sa implementeze astfel de sisteme, acestea trecand deja de la nivelul de moft la necesitate.
In viitorul apropiat, mijloacele IT vor domina salile de clasa, acest fapt fiind reflectat in cadrul expozitiei de noile produse ce vor fi lansate. Sistemele clasice de predare nu au fost insa uitate, companiile avand in continuare oferte si pentru table, mulaje, mobilier scolar, harti si aparatura de laborator.
Expozitia este deschisa de joi 18 octombrie pana sambata 20 octombrie 2012, intre orele 10.00 -17.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti

Vizitare expozitie18 octombrie 2012 / Orele: 10.00 - 17.00
19 octombrie 2012 / Orele: 10.00 - 17.00
20 octombrie 2012 / Orele: 10.00 - 17.00

Intrarea libera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu