9 noiembrie 2012

Vizita la Fabrica de Globulete

Ce-ati zice sa aveti ocazia sa vedeti prin ce magie se fac globurile de Craciun, cum sticla încinsa prinde forma cu ajutorul unei baghete, si mai apoi cum sunt ele pictate si ornate manual? Va invitam sa aflam mai multe despre arta globuletelor din sticla ce cu fast impodobesc bradul de Craciun!

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati cat mai repede, caci locurile sunt limitate!

Vizita la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun

                  

Activitati organizate pt. participantii:
- vizita la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun (Copiii pot vedea aici cum ia nastere globul de Craciun, incepand cu vizitarea suflatoriei, unde toti copii vor fi fascinati de flacarile mari cu ajutorul carora se incalzesc "baghetele" de sticla pentru a le putea da forma dorita, sala de decor si pictura, taiat, capacit si ambalat, iar la final copii pot vizita magazinul din incinta sediului, de unde-si pot achizitiona produsele la pret special de producator. Pentru ca din excursie sa ramana amintiri si mai frumoase pentru copii, la plecare fiecare va primi un glob personalizat cu numele lui, cu diametrul de 7 cm. Ei vor fi foarte incantati sa-si vada numele scris pe globul care va sta in bradul de Craciun.)
- vizita la Manastirea Curtea de Arges
- vizita la Fantana Mesterului Manole
- vizita la Planetariul Pitesti


Optional:
- masa de pranz la restaurant (supa de perisoare, piept de pui la gratar cu piure de cartofi, desert, paine, apa la carafa) – 20 RON/persoana
- personalizare globulete pentru a fi facute cadou: 8 RON/globulet

Pentru detalii si inscrieri:
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
E-mail: giliolap@yahoo.com
http://childrentourforeducation.blogspot.com/

Un comentariu: