7 februarie 2013

Sweet Fest - Festivalul dulciurilor

Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet, îi aşteaptă pe îndrăgostiţii de deserturi gourmet la ediţia de Valentine’s Day, ce va avea loc la Hanul lui Manuc între 8 - 10 februarie 2013.

Ajuns la cea de-a patra ediţie, festivalul de dulciuri alese “Sweet Fest” propune acum iubitorilor de deserturi artizanale şi specialităţi gourmet o ediţie deosebită de Valentine’s Day, dedicată îndrăgostiţilor. 

Astfel, Sweet Fest vă oferă o paletă seducătoare de produse, de la praline belgiene şi autohtone, cupcakes, ciocolată cu condimente, specialităţi internaţionle şi clătite franţuzeşti preparate pe loc, până la cozonaci tradiţionali, miere naturală, ceaiuri şi zeci de sortimente de cafea prăjită şi măcinată pe loc.

Gurmanzii şi pasionaţii reţetelor de deserturi home-made sau made-to order vor descoperi la Sweet Fest un autentic spectacol culinar: bunătăţi tradiţionale proaspete, clătite franţuzeşti preparate pe loc, precum şi ateliere de preparare a ciocolatei la cere veţi putea lua parte, preparând cu ajutorul specialiştilor, ciocolată cu scorţişoară, piper, portocale şi multe altele. Pentru întregirea spectacolului de arome şi culori, decorul tematic, muzica şi atelierul de pictură pe faţă creează o atmosferă de sărbătoare, făcând din Sweet Fest un cadou urban pentru îndrăgostiţi.

Cel mai dulce eveniment de Valentine’s Day se va desfăşura pe perioada a trei zile, în intervalul 8 - 10 februarie, în Centrul Vechi al capitalei, la Hanul Manuc.

Vizitatorii sunt aşteptaţi zilnic, între orele 10:00-19:00, la Hanul Manuc, str. Franceză nr. 62-64. Accesul la eveniment este gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu