12 februarie 2013

Tabara de echitatie in vacanta de primavara (07-12 aprilie 2013)Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura in vacanta de primavara, dupa cum urmeaza: 07-12 aprilie 2013

Costuri tabara
Costul taberei este de 800 RON/copil si include: 5 nopti cazare in camere de 2-5 locuri, cu baie proprie, la Pensiune de 3*** din Avrig, judetul Sibiu, masa pe perioada taberei (pensiune completa si gustare de fructe), instructori specializaţi, echipamente si materiale pentru activitatile outdoor si pentru atelierele de creatie, animatori de tabara, diplome de participare. Pentru adultii insotitori (parinti, bunici, bone, etc.) tariful este de 875 RON/persoana. La cerere, se poate asigura si transportul, contra cost. Sunt disponibile 15 de locuri.

Copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 35 RON reducere/participant; copiii care participa la mai multe tabere au 35 RON reducere, incepand cu a doua tabara; la fiecare 10 copii participanti, un cadru didactic insotitor beneficiaza de gratuitate; membrii familiilor cadrelor didactice insotitoare  au tarife preferentiale (platesc numai cazarea si masa).
                                                 
Tabara de la Avrig cuprinde activitati de echitatie, cunoastere si ingrijire a cailor, plimbari cu trasura trasa de cai si cu caruta, vizita in gospodaria unui potcovar, mulsul vacutelor, dar si organizarea unor ateliere de creatie, zilnic, organizarea unor seri tematice distractive, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Vor fi premiate atat echipele, cat si membrii individuali ai lor.

La activitatile outdoor gen echitatie se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (harnasament, casti de protectie), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de specialisti; orele de calarie se fac in manej sau pe trasee din imprejurimile pensiunii; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 15,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara incepand cu ora 14,00 (ultima masa este pranzul).

Participanti: copii cu varsta intre 4-12 ani; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 20. Pentru inscrierea in tabara se plateste un avans de 300 RON/copil maxim pana la data de 10 martie 2013, diferenta urmand a se plati in ziua inceperii taberei. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor. Copiii vor sta in camere separati pe sexe, dar tinand cont de varsta si de preferintele lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu