2 mai 2013

Parcul de distractii Divertiland se deschide la 1 iunieAqua park-ul Divertiland din Capitala, cu o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, isi asteapta clientii incepand cu data de 1 iunie.Pentru noul sezon, proprietarii isi asteapta clientii cu noi facilitati, care includ mai multe restaurante, o zona de activitati dedicata copiilor, dar si noi optiuni de distractie precum lectiile de surfing in singura piscina cu valuri din Bucuresti. Investitia in noile atractii depaseste 500.000 de euro.

Prima fază a parcului de distracţii Divertiland a fost deschis anul trecut, în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro şi are o capacitate de 3.500 de persoane/zi. În prezent, parcul este amplasat pe o suprafaţă de 7,2 hectare, iar la finalizare, proiectul va oferi mai multe opţiuni de divertisment pe o suprafaţă de 45 de hectare.„Pentru sezonul 2013 estimăm 160.000 de vizitatori, din iunie şi până la sfârșitul lui august. Ne vom măsura succesul în funcție de numărul de oameni și de experiențele lor pozitive - oameni care vor veni cu familiile și cu prietenii și care, desigur, se vor întoarce și în sezonul viitor. Orașul București este o capitală cu puține opțiuni tematice de distracție, iar Divertiland oferă soluția potrivită, la standarde internaționale”, spune Alexis Paizis, directorul general al parcului.

Pretul unui bilet pentru adulti si copii in timpul saptamanii este de 50 de lei/persoana, iar in zilele de sambata si duminica, tariful este de 80 de lei/persoana. Studentii platesc 40 de lei in timpul saptamanii si 70 de lei sambata si duminica.

Un abonament saptamanal costa 269 lei/un adult, 209 lei/un student si 199 lei/un copil.

Un abonament lunar costa 799 lei/un adult, 649 lei/un student si 609 lei/un copil.

Un abonament pentru intreg sezonul costa 1.199 lei/un adult, 969 lei/un student si 909 lei/un copil.

Divertiland oferă piscine cu înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din București, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraș, restaurante, zone VIP și pentru copii. Divertiland se află în apropiere de Capitală, adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti, la km 13 Chiajna, în apropiere de magazinele Kika şi Hornbach şi este dezvoltat de compania Magic World Developments.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu