23 mai 2013

Taramul basmelor - inceputuriAsociaţia pentru Promovarea Istoriei României anunţă lansarea celui mai spectaculos concept pe piaţa de divertisment din România. ”Tărâmul Basmelor – Începuturi” este un spectacol care ne propune să descoperim o lume în care copiii noştri şi copiii din noi se pot întâlni.   
Pentru prima dată în România, poveștile prind viață sub ochii tuturor. Pe 11, 18 și 25 mai, cele mai îndrăgite personaje ale basmelor românești se vor întâlni pe aceeași scenă, într-un spectacol interactiv de teatru pentru copii.

Lumea basmului primește o nouă identitate prin îmbinarea elementelor cinematografice cu cele mai noi metode grafice și animații 3D. Efectele speciale, luminile, sunetul și proiețiile de imagini ancorează publicul în atmosfera de poveste.

Greuceanu, Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, Prâslea cel Voinic, Harap Alb, Zmeul și Muma Pădurii, interpretați de mari actori precum Eusebiu Ștefănescu, Cosmin Șofron, Eugenia Șerban și Gabriel Duțu, vor reinventa basmele românești.

O lume despre care doar ați auzit se deschide sâmbătă, 25 mai, de la ora 11:00, la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City.

Preţ bilet: 17 lei copii, 22 lei adulţi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu