2 octombrie 2013

Piață de Crăciun la Viena: 4 zile cu avionul (28 nov-01 dec 2013, 12-15 dec 2013)


Dornici să-și facă ultimele cumpărături de Crăciun din acest loc magic, să se întoarcă acasă încărcați cu daruri pentru prieteni, milioane de turiști vizitează Piața din Viena în fiecare an. Aici te farmecă muzicienii de stradă care interpretează Haydn și Mozart, dar și tradiționalul Cor de baieți din Viena; te îndulcești cu delicioase prăjituri preparate în faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleașcă de epocă în care cutreieri străzile luminate feeric îți dezvăluie magia unei capitale imperiale.

Tarif: 225 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

*Tarifele au fost calculate pentru un grup de minim 30 plătitori.

Plecare din: Bucureşti
Durata: 4 zile/3 nopţi

Date de plecare:

 • 28 noiembrie - 18 locuri disponibile momentan
 • 12 decembrie - 23 de locuri disponibile momentan

Servicii incluse:

 • Bilet de avion București – Viena – București, compania Austrian Airlines
 • 3 nopți cazare cu mic dejun bufet, hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior
 • Tur de orasș Viena cu ghid local de limbă română
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Asistență turistică locală în limba română

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 100 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile înainte de plecare, în funcție de evoluția prețului petrolului sau în urma majorării de către autoritățile aeroportuare)
 • Asigurare medicală/storno (se emite în aceeași zi cu contractul),
 • Intrările la obiectivele turistice
HOTEL AUSTRIA TREND MESSE 3*superior, VIENA

Tarife:
Plecări 28 noiembrie, 12 decembrie
225 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet
110 euro/copil 2-11,99 ani în cameră cu doi adulți/pachet
310 euro/adult loc în cameră single/pachet


Austria Trend Hotel Messe Viena este amplasat chiar în faţa centrului expoziţional şi de conferinţe din Viena, Messe Wien Neu, la doar la câţiva paşi de Vienna Prater, cu renumita sa Roată Uriașă, și la doar 2 stații de metrou de celebrul ring vienez.
Acest hotel elegant oferă camere moderne de 3 stele superioare. Staţia de metro pentru linia U2 (staţia Messe-Prater) vă permite să ajungeţi în centrul oraşului istoric în 4 minute. Austria Trend Hotel Messe are un design încântător şi oferă tot confortul pe care îl aşteptaţi de la un hotel citadin modern. Barul foarte spaţios din centrul unui foaier de 2 etaje este locul ideal în care puteţi savura o băutură sau o gustare.
Ziua 1: BUCUREȘTI – VIENA
Prezentare la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:50. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Ziua 2: VIENA – PIAȚA DE CRĂCIUN & TURNUL DUNĂRII
Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Ziua 3: VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere – unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3*superior sau similar.
Ziua 4: VIENA – BUCUREȘTI
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 14:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.
Cazare si programul excursiei
 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
 • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita agentiei o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca agentia va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Agentia nu este raspunzatoare de achitarea suplimentului de camera single.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
Informatii utile referitoare la zborul cu avionul:
 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu