1 mai 2014

Ultimele 5 locuri in Tabara de echitatie in limba engleza de la Rasnov


 Perioada: 10-15 august 2014

Esti interesat să faci echitatie la un alt nivel? Sau poate că n-ai calarit niciodata si vrei sa incepi cu cateva lectii? Esti un calaret intermediar sau avansat, in cautare de noi provocari, cu palpitante plimbari pe traseu? Sau vrei sa te relaxezi si sa admiri natura din saua unui cal? Atunci inscrie-te in Tabara de echitatie!

Costuri tabara: 1100 RON/copil

Include:
5 nopti cazare la Ferma de cai Maggie`s Ranch din zona Rasnov (cu semineu rustic in living, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, sezlonguri, manej acoperit, herghelie cu peste 20 de cai de rasa) in camere de 2-5 locuri (dotate fiecare cu baie proprie, TV, internet; toate camerele poarta denumirea unei rase de cai, oaspetii putand citi o scurta prezentare a acesteia si sa se delecteze privind tablourile cu cai apartinad acelei rase);
masa pe perioada taberei (pensiune completa si gustare de fructe);
2 sesiuni de calarie zilnic;
instructori de echitatie specializati, vorbitori de limba engleza;
echipamente si materiale pentru activitatile outdoor si pentru atelierele de creatie;
petreceri tematice in fiecare seara;
animatori de tabara, care supravegheaza si coordoneaza copiii permanent, zi si noapte;
asistenta medicala permanenta;
fotografii postate zilnic pe pagina noastra de facebook, ca sa puteti urmari activitatea copiilor;


                                                 


Tabara de la Rasnov cuprinde ateliere de echitatie, cunoastere si ingrijire a cailor, dar si organizarea unor ateliere de creatie, organizarea unor seri tematice distractive, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 15,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara incepand cu ora 14.00 (ultima masa este pranzul). La activitatile outdoor gen echitatie se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (harnasament, casti de protectie), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de instructori specializati, pasionati de ceea ce fac, vorbitori de limba engleza; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, dar si performanta. Toate activitatile se vor desfasura in limba engleza, astfel incat sa fie stimulata capacitatea de conversatie a copiilor, precum si imbunatatirea vocabularului. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Copiii vor avea cate o lectie de echitatie si o plimbare calare pe traseu, in fieare zi. Ei vor invata elementele de baza ale mersului cu trasura, dar si metodele de echitatie naturala (Natural horsemenship).

Participanti: copii si tineri cu varsta intre 08-18 ani, pe grupe de varsta; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 20. Copiii vor sta in camere separati pe sexe, dar tinand cont de varsta si de preferintele lor. 

                                                    

Alte observatii: Pentru inscrierea in tabara se plateste un avans de 300 RON/copil, diferenta urmand a se plati maxim cu 10 zile inainte de data inceperii taberei. Acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare si se plateste maxim pana la 10 mai 2014. Avansul nu este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre o alta persoana (copil). Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor (inclusiv locurile in camere).

Pentru detalii si inscrieri:
Children Tour Camp                                                                                                                                                         
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
http://childrentour.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu