17 septembrie 2014

Voluntariat pentru liceeni la Muzeul National de Arta al Romaniei


În perioada 8-24 septembrie, Muzeul Național de Artă al României derulează campania de recrutare pentru programul educativ și de voluntariat CADO - Consiliul Adolescenților, care se adresează elevilor de liceu din clasele a X-a - a XII-a.

Datorită implicării dumneavoastră în programele propuse de Muzeul Național de Artă al României prin activitățile propuse grupurilor de copii și tineri cu care lucrați, m-am gândit că s-ar putea să cunoașteți adolescenți interesați de acest stagiu de voluntariat.  Finalist al Galei Naționale a Voluntarilor 2013, programul CADO - Consiliul Adolescenților se desfășoară anul acesta în perioada octombrie 2014 - iunie 2015. Activitățile în care voluntarii membri ai Consiliului se implică pun accentul pe dezvoltarea personală a elevilor și pe aptitudini și competențe precum vorbitul în public, construirea unui argument, lucrul în echipă, luarea deciziilor sau atingerea obiectivelor.


Elevii selectați în acest program intră în contact cu lumea din culisele muzeului și se implică activ, alături de echipa Secției Educație, Comunicare, Proiecte culturale și Marketing, în dezvoltarea de programe și evenimente pentru publicul tânăr al muzeului. La rândul lor, voluntarii organizează și susțin propriile proiecte în muzeu și participă la sesiuni de formare.

Cei interesați își pot depune candidatura pentru CADO - Consiliul Adolescenților la MNAR până miercuri, 24 septembrie, completând formularul care este anexat acestui mesaj sau care poate fi descărcat de la următoarea adresă:www.mnar.arts.ro/files/doc/formularcado2.pdf.

Informații suplimentare despre acest program educativ și de voluntariar se gasesc în materialele anexate acestui e-mail sau pe pagina de web a MNAR aici: www.mnar.arts.ro/cado.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu