12 octombrie 2014

Un week-end altfel: ca la bunica la tara

                        -  incepand cu 25 octombrie 2014 -


Sunteti parinti superocupati si in week-end aveti nevoie de o ora-doua, o zi-doua de relaxare? Trebuie sa mergeti la o nunta, aniversare sau alta petrecere sau pur si simplu va doriti sa iesiti seara la un restaurant, fara grija copiilor, dar...nu stiti cu cine sa ii lasati? Poate nu aveti bunici la indemana, iar cu bona...se plictisesc!

Dar cum ar fi sa va preia cineva copiii, sa aiba grija sa manance, sa dorma la ora programata, sa-si faca temele si sa se distreze? Mai mult decat atat, sa-si petreaca fiecare ora intr-un mod extrem de interesant, pregatindu-se pentru viata, asa cum numai din experienta o poate face...

Asadar, ii invitam pe copiii dumeavoastra:


- sa hranim si sa ingrijim animalele;
- sa luam ouale de la gainuse din cuibar, pentru micul dejun;
- sa dam cu maturoiul de nuiele prin curte;
- sa invatam sa sapam in gradina, sa plantam legume sau pomisori, sa greblam, sa transportam resturile cu roaba;
- sa adunam lemne din padure si sa le taiem cu fierastraul;
- sa invatam sa framantam aluatul si sa coacem paine, sa facem prajituri, sa curatam legumele si sa gatim o ciorbita gustoasa;
- sa invatam sa spalam vasele;
- sa bricolam: sa montam o priza sau o duza (nu lucram sub tensiune electrica), sa construim cu caramizi si mortar, sa asamblam un raft sau un dulapior, sa montam tevile unei instalatii sanitare, sa zugravim cu trafalete, sa lipim tapet;
- sa invatam sa facem focul si sa pregatim un gratar;
- sa socializam frumos cu alti copii, sa lucram in echipa, sa invatam sa fim responsabili pentru munca noastra.

Pretul:  475 RON/copil (de vineri dupa-amiaza, ora 18:00, pana duminica dupa-amiaza, ora 18:00)
             350 RON/copil (de sambata dimineata, ora 10:00, pana duminica dupa-amiaza, ora 18:00)
             200 RON/copil (de dimineata, ora 10:00 pana seara la ora 20:00, sambata sau duminica)

Optional:
ü  plimbare cu barca in Delta Neajlovului – se plateste direct la locatie;
ü  plimbare cu  trasura/sania trasa de cai – se plateste direct la locatie;
ü  transport dus-intors cu microbusul – 50 RON/copil, pentru minim 5 copii care opteaza pentru transport;


Observatii:
ü  Oferta este valabila pentru participarea la programul de week-end a minim 7 copii platitori, ce pot fi inscrisi atat indiviual, cat si in grup (frati, prieteni, etc.); Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 30% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare), cash sau in cont. Diferenta se plateste cand ne predati copilul.
ü  Locurile sunt limitate (maxim 12 copii) si se adreseaza copiilor intre 5 si 12 ani.
ü  Acest program se poate desfasura numai in week-end-uri (cu exceptia Craciunului, Revelionului si Pastelui), copilul putand fi  adus direct la locatie sau optand pentru a-l prelua noi (transportul se plateste separat). Inscrierile pentru week-end-ul care urmeaza se pot face maxim  joi dimineata, locurile ocupandu-se in ordinea inscrierii. Pentru inscriere puteti lua legatura cu  noi telefonic, prin SMS, prin mesaj privat transmis pe Facebook Messenger catre utilizatorul Giliola Puscasu sau prin e-mail.
ü  Cazarea se asigura in camere de 3 locuri, cu baie proprie, TV, Wi-Fi, la o pensiune de 3*** din localitatea Comana (30 km de Bucuresti). Copiii vor servi la pensiune, in functie de programul ales: cina vineri seara, micul dejun, pranzul, cina de sambata, micul dejun si pranzul duminica. La programul de o zi se vor servi pranzul si cina. Meniul este stabilit in urma consultarii unui nutritionist, multe alimente fiind din productie proprie.
ü  Animatorii si instructorii nostri sunt specializati in organizarea de tabere, excursii, ateliere de creatie pentru copii, cu o experienta de lucru cu peste 50.000 de copii din tara si din strainatate, de toate varstele si categoriile sociale. Ei vor supraveghea indeaproape copiii, vor lucra cu ei pe ateliere, ii vor indruma la teme, le vor organiza programul astfel incat sa va trimita copiii de acasa si week-end-ul urmator, numai sa se intoarca la programul „Un week-end altfel: ca la bunica la tara”!
ü  La zece participari la programul de week-end, se ofera un week-end gratuit (programul de sambata si duminica)!!!

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi (anotimp, sezon in agricultura, vremea probabila).

Pentru detalii si inscrieri:
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
           http://childrentour.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu