3 septembrie 2015

Oferta excursie cu barbeque la Aventura Parc Cernica

          

Pretul excursiei:
- 105 RON/copil     pentru 15-24 de participanti platitori
- 100 RON/copil     pentru 25-44 de participanti platitori
                            - 95 RON/copil       peste 45 de participanti platitori
    - 115 RON/adult
 include:
ü  transport cu autocar cu dotari turistice, confortabil si elegant, pe traseul Bucuresti-Pantelimon-Cernica si retur, precum si transportul la toate obiectivele propuse spre vizitare;
ü  insotitor de autocar in excursie
ü  activitati organizate pt. copii, conform desfasuratorului de mai jos

Activitati organizate pt. participantii la excursie:

ü  vizita la Manastirea Cernica si pe malul lacului Lebada, la ponton
ü  3 ore pe trasee tematice, pe grupe de varsta, la Aventura Parc Phoenix din Cernica (inchirierea echipamentului de protectie inclusa in pret)
ü  Barbeque (frigarui de pui cu legume la gratar, pentru copii ceafa de porc/puple de pui si legume la gratar, pentru adulti; paine prajita la gratar pentru toata lumea); puteti aduce paturi, mingii, rachete de badminton, etc.

Optional:
ü  Seminar la Fabrica de ciocolata Heidi – 35 RON/copil 8-14 ani, 50 RON/parinte

Seminarul de Ciocolata:
Introducere in Lumea Ciocolatei: Informatii diverse despre istoria ciocolatei: copiii vad, ating, miros (pot chiar si gusta) diversele stari in care se afla bobul de cacao in lungul sau drum catre ciocolata. Specialistii le explica copiilor, intr-un mod dezinvolt si informal, care este reteta celui mai indragit aliment de pe planeta.
Proba practica: Dupa ce se pun la punct cu procedeele specifice lucrului cu ciocolata, specialistii in devenire (adica participantii la seminar) au parte de proba practica. E timpul sa isi puna manusile, sa isi suflece manecile si sa se apuce de lucru. Din 60 de ingredient disponibile, pot combina ce vor si cum vor (cu mici recomandari de la adevaratii specialisti) cu ciocolata lor preferata (alba, lapte sau amaruie). Nu se vor opri aici, munca trebuie dusa pana la capat, forma de tableta trebuie sa fie curata, apoi singuri vor invata sa execute pasii urmatori. Ba pot chiar sa scrie pe ea cu ciocolata de alta culoare, tot singuri! De abia cand o pun la frigider, pot considera prima parte incheiata.

La sfarsitul seminarului, cu toate informatiile deja culese, pot pune intrebari. Apoi isi iau ciocolata creata, ne spun la revedere si ne promit o vizita noua cat de curand!

·        Durata: 60 minute/seminar; la un seminar pot participa cate 15 copii odata
                        

Observatii:
ü  Oferta este valabila pentru un grup de minim 15  persoane platitoare; Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 30% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare)
ü  Pentru oricare dintre programele ofertate de noi, va rugam sa ne anuntati in timp util dorinta de a efectua excursia (cu minim 15-20 de zile inainte), nr. de copii si de adulti participanti; locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea in care sunt rezervate.
ü  Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate (in limita a un cadru didactic la 10 copii); se acorda adeverinte pentru cadrele didactice care au participat la activitatea extrascolara cu copiii
ü  La cerere, se poate incheia un Acord de Parteneriat Educational cu Unitatea de Invatamant.
ü  Oferim asistenta la intocmirea dosarului pentru obtinerea aprobarii de organizare a excursiei de la Inspectoratul Scolar.

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Pentru detalii si inscrieri:
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu